Paieška
Reklama

Voveraičių ir krevečių apkepas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Majonezas , 4 v.š.;
  • Padažas, pomidorų , 4 v.š.;
Reikės:
  • Krevetės , 500 gr.;
  • Voveraitės , 250 gr.;
  • Balta duona, forminė , 6 riek.;
Pabarstymui:
  • Sūris, parmezano , 4 sauj.;
  • Prieskoninės žolelės , 1 pund.;
Užpilui:
  • Sviestas , 50 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Atšaldome krevetes (virtos), nusausiname ir supjaustome gabalėliais. Sumaišome su konservuotomis voveraitėmis.
  2. Porcijos dydžio kepimo indelius ištepame sviestu. Į kiekvieną indelį įdedame majonezo sumaišyto su pomidorų padažu.
  3. Tuomet tolygiai paskirstome krevetes ir grybus. Ant viršaus užberiame baltos duonos kubelius, tarkuoto sūrio ir apšlakstome lydytu sviestu.
  4. Kepame apie 10 min. iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Prieš patiekiant, apibarstome prieskoninėmis žolelėmis.
Receptą atsiuntė Kamilė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]