Paieška
Reklama

Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru

  • 5.0 5 1
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje ;
  • SANTA MARIA juodieji pipirai, grūsti ;
  • Vištienos filė, gabaliukai (po 175 g) , 4 vnt.;
  • Šoninė, gabaliukai (po 10 g) , 12 vnt.;
  • Aliejus , 1 v.š.;
  • Parmezano sūris, tarkuotas , 100 gr.;
  • Alyvuogių aliejus , 100 ml;
  • SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos , 1 a.š.;
  • Česnakas, smulkintas , 2 skilt.;
  • SANTA MARIA saulėje džiovinti pomidorai , 10 vnt.;
  • SANTA MARIA raudonėliai , 0,5 a.š.;
  • Citrina, sultys , 1 vnt.;
Įdarui:
  • Moliūgų sėklos , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
  2. Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius. Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.
  3. Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10 - 12 minučių.
  4. Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).

    Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
Santa Maria
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]