Paieška
Reklama

Vištienos šlaunelės indiškame jogurto bei pistacijų padaže

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Česnakai, tarkuoti , 1 v.š.;
  • Imbieras, tarkuotas , 1 v.š.;
  • Vištienos šlaunelės , 4 vnt.;
  • Žemės riešutų aliejus , 1 a.š.;
  • Jogurtas, natūralus , 70 ml;
  • Pistacijos , 0,5 stikl.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Paprika, saldžioji, malta , 1 a.š.;
  • Prieskoniai „Garam masala“ , 1 a.š.;
  • Ciberžolė , 1 a.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Šlauneles įtrinti ciberžole, malta paprika, „garam masala“ bei druska. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir ant jo kepti vištieną, kol ant jos susidarys traški, ruda plutelė. Kai vištiena apkepa, sudėti grubiai kapotas pistacijas, imbierą bei česnaką, sumažinti ugnį, supilti jogurtą ir gerai viską išmaišius kepti, kol vištiena pilnai iškeps. Valgyti su Naan duona ar ryžiais. Skanaus!
  2. Išmokite Šiaurės Indijos patiekalų gaminimo paslapčių Čiop Čiop Šiaurės Indijos virtuvės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/indijos-virtuve-18

    Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]