Paieška
Reklama

Vištienos pyragas

  • 5.0 5 4
4 įvertinimai | 0
Kategorijos: Mėsiški apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Grietinėlė , 100 gr.;
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Miltai , 1 v.š.;
  • Sultinys, vištienos , 300 ml;
Įdarui:
  • Pievagrybiai , 300 gr.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Čiobreliai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Vištienos filė , 350 gr.;
  • Ryžiai , 1 stikl.;
  • Krapai , 1 pund.;
  • Petražolės , 1 pund.;
Reikės:
  • Sluoksniuota tešla , 250 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus ir svogūną supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su druska, pipirais ir čiobreliais. Šią masę pakepinau keptuvėje apie 3-4 minutes.
  2. Ištirpinau sviestą ir supyliau 20 proc. riebumo grietinėlę bei sultinį. Po truputį beriant įmaišiau miltus. Visą laiką maišant viriau apie 5 minutes.
  3. Virtus ryžius sumaišiau su susmulkintais žalumynais: krapais ir petražolėmis.
  4. Tešlą išminkiau ir įtiesiau į kepimo formą, atkartodama kepimo indą iš vidaus.
  5. Ant tešlos pridėjau pakepintų grybų, ryžių ir virtos vištienos kubelių.
  6. Viską užpyliau pasigamintu padažiuku.
  7. Kepiau apie 25-30 minučių 180° C orkaitėje.
Receptą atsiuntė Paulina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]