Paieška
Reklama

Vištienos kukuliukai įdaryti grybais

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Įdarui:
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Grybai , 1,5 stikl.;
  • Salierai , 0,5 stikl.;
  • Svogūnų laiškai , 1 pund.;
  • Mairūnas , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Sūris , 100 gr.;
Vištienai:
  • Vištienos krūtinėlės filė , 600 gr.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Raudonieji pipirai , 1 a.š.;
  • Pienas , 1 v.š.;
  • Džiūvėsėliai , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pakepinkite grybus su smulkintais salierais, svogūnų laiškais, mairūnu ir dviem šaukštais sviesto. Pabarstykite druskos, pipirų. Kepkite, kol suminkštės daržovės.
  2. Vištieną pamuškite su mėsos plaktuku, kad gautųsi ploni gabaliukai, maždaug pusės centimetro storio.
  3. Ant vištienos gabaliukų dėkite grybų masės, šiek tiek tarkuoto sūrio ir gabaliuką sviesto.
  4. Suvyniokite ir susmeikite mediniu pagaliuku.
  5. Išplakite pieną, kiaušinį ir paprikos miltelius.
  6. Suktinukus pamirkykite plakinyje, tuomet džiuvėsėliuose ir dėkite į sviestu pateptą skardą.
  7. Ištirpinkite likusį sviesą ir pašlakstykite juo vištieną.
  8. Kepkite 35 minutes 170 laipnsių temperatūroje.
Receptą atsiuntė Roberta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]