Paieška
Reklama

Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Vištiena, malta , 300 gr.;
  • Svogūnai, žieminiai, supjaustyti , 5 vnt.;
  • Česnakas, smulkiai sukapotas , 1 skilt.;
  • SANTA MARIA RED HOT aitriosios paprikos dribsniai , 1 a.š.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • SANTA MARIA sezamų sėklos , 2 v.š.;
  • Džiūvėsėliai , 100 gr.;
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 1 a.š.;
  • Rapsų aliejus, kepimui , 200 gr.;
Padažui:
  • Razinos , 200 galv.;
  • Vanduo , 200 ml;
  • Vyno actas , 2 v.š.;
  • Cukrus , 2 v.š.;
  • SANTA MARIA aitriosios paprikos , 2 a.š.;
  • SANTA MARIA maltos paprikos , 2 a.š.;
  • Valgomasis svogūnėlis, smulkiai supjaustytas , 1 vnt.;
  • Druska ;
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite maltą vištieną su svogūnais, česnakais, aitriąja paprika bei druska ir suformuokite kukuliukus. Sumaišykite sezamo sėklas ir džiūvėsėlius. Pavoliokite kukuliukus kiaušinio plakinyje ir sezamo sėklų bei džiūvėsėlių mišinyje. Įkaitinkite aliejų ir apie 2–3 minutes kepkite kukuliukus, kol jie gražiai paruduos. Tada sudėkite kukuliukus ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų aliejaus perteklius.

Mirkomasis padažas:
įkaitinkite vandenį su razinomis iki užvirimo. Sumažinkite ugnį ir kaitinkite apie 2–3 minutes, kol razinos suminkštės. Sudėkite kitus produktus, išskyrus valgomąjį svogūnėlį, ir juos gerai sumaišykite. Puodą nukaiskite ir įdėkite svogūnų. Pagardinkite druska ir išmaišykite, kad konsistencija būtų vientisa. Šiek tiek palaukite.
Santa Maria
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]