Paieška
Reklama

Vištienos kepenų paštetas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Vištų kepenėlės , 400 gr.;
  • Ančių kepenėlės , 500 gr.;
  • Vištienos krūtinėlė, virta , 180 gr.;
  • Džiūvėsėliai , 4 v.š.;
  • Grietinėlė , 100 ml;
  • Kiaušinio baltymai , 1 vnt.;
  • Svogūnų laiškai , 4 vnt.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Rūkytas kumpis , 100 gr.;
  • Pistacijos , 40 gr.;
  • Pelerūnas , 3 v.š.;
  • Vorčesterio padažas , 0,5 a.š.;
  • Dešrelės , 2 vnt.;
  • Slyvos , 4 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumalkite kepenėles ir virtą vištieną.
  2. Įmaišykite susmulkintus svogūno laiškus, prieskonius, riešutus, sugrūstą česnaką, kubeliais supjaustytą kumpį, džiūvėsėlius ir grietinėlę arba paprasta grietinę, gerai išplaktą kiaušinio baltymą, pelerūną ir vorčesterio padažą.
  3. Kepimo formą išklokite folija. Folijos įtieskite pakankamai, kad užtektų uždengti ir viršų.
  4. Ant dugno išlyginkite 4 šaukštus pasigamintos masės. Ant jos sudėkite slyvų gabaliukus ir dešreles.
  5. Sukrėskite likusią masę ir išlyginkite paviršių.
  6. Viršų uždenkite folija.
  7. Įkaitinkite orkaitę iki 170-180 laipsnių ir kepkite apie 1-1,5 valandos.
Receptą atsiuntė Ramunė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]