Paieška
Reklama

Vištienos kepenėlės padaže

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Lašiniai , 80 gr.;
  • Morkos , 6 vnt.;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Miltai , 2,4 v.š.;
  • Česnakas , 3 skilt.;
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Garnyrui:
  • Bulvės , 300 gr.;
  • Grietinė , 4 v.š.;
Reikės:
  • Vištienos kepenėlės , 400 gr.;
Vištienai:
  • Pienas , 0,8 l;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos kepenėles nuplauname, užpilame pienu ir paliekame parai, išmirkiti.
  2. Sutarkuojame morkas, supjaustome svogūnus ir lašinukus, bei viską apkepiname aliejuje.
  3. Sudedame kepenėles ir kepiname apie 15 min. Tuomet supilame pieną, kuriame mirkinome kepenėles, sudedame smulkintą česnaką, miltus, druską, pipirus, uždengiame ir troškiname 30 min.
  4. Paruoštą patiekalą sudedame į lėkštes, įdedame po šaukštą grietinės ir patiekiame su virtomis bulvėmis. Skanaus.
Receptą atsiuntė Gustė
Komentarai
. (2011-08-29 13:09:00)
kazkaip ne taip viskas atrodo, kaip aprasyta..nei to padazo matyt, nei ka. toks ispudis, kad nuotraukos prie receptu talpinamos bet kokios...
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]