Paieška
Reklama

Vištienos filė džiūvėsėliuose su bulvių koše

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Garnyrui:
  • Bulvės , 13 vnt.;
  • Sviestas , 20 gr.;
  • Pienas , 60 ml;
  • Druska , 1 žiups.;
Apvoliojimui:
  • Džiūvėsėliai , 4 v.š.;
Reikės:
  • Vištienos filė , 600 gr.;
Vištienai:
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjausčiau ir pamušiau. Įtryniaui druska ir pipiriukais pagal skonį.
  2. Aliejų įkaitinau keptuvėje. Kiekvieną vištienos kepsniuką pavoliojau džiūvėsėliuose ir apkepiau keptuvėje iš abiejų pusių.
  3. Vištienos kepsniukus viriau garų puode apie 10-15 minučių.
  4. Bulves nulupau ir išviriau. (Viriau vandenyje apie 15 minučių).
  5. Sugrūdau bulvių košę. Į bulvių košę įmaišiau ištirpintą sviesto gabaliuką, druską ir šiek tiek pašildyto pieno.
  6. Paprastas ir įprastas patiekalas mūsų virtuvei.
    Skanaus ;)
Receptą atsiuntė Svetlana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]