Paieška
Reklama

Vištienos apkepas

  • 3.0 5 2
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Padažui:
  • Sūris, olandiškas , 120 gr.;
  • Grietinėlė , 60 gr.;
  • Sultinys, vištienos , 1 stikl.;
  • Sviestas , 1 v.š.;
  • Miltai , 1 v.š.;
  • Garstyčios , 1 a.š.;
Reikės:
  • Vištiena , 0,7 kg;
Vištienai:
  • Miltai , 1 stikl.;
  • Prieskoniai, paukštienai , 1 v.š.;
  • Sviestas , 1 v.š.;
  • Aliejus , 1 v.š.;
Pabarstymui:
  • Džiūvėsėliai , 1 stikl.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos gabalėlius įtriname prieskoniais ir apvoliojame miltuose.
  2. Į keptuvę sudedame sviestą, supilame aliejų ir apkepame vištieną.
  3. Tuomet vištienos gabalėlius sudedame į kepimo indą ir kepame apie 30 min., 200 laipsnių temperatūroje.
  4. Į keptuvę dedame sviesto, ištirpiname ir supilame miltus. Truputį pakepame ir supilame karštą sultinį. Maišome, kol užvirs.
  5. Dedame garstyčias, žiupsnelį prieskonių, supilame 35 % riebumo grietinėlę ir vėl užviriname. Nukeliame nuo ugnies ir sumaišome su tarkuotu sūriu.
  6. Ant iškeptos vištienos užpilame paruoštą padažą ir apibarstome džiūvėsėliais. Vėl dedame į orkaitę ir kepame, kol apskrus. Skanaus!
Receptą atsiuntė Žaneta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]