Paieška
Reklama

Vištiena su svogūnų padažu

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Svogūnai, raudoni , 1 kg;
  • Sviestas , 75 gr.;
  • Cukraus pudra , 150 gr.;
  • Vynas, raudonas , 500 ml;
  • Kalendra , 1 v.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiups.;
  • Razinos , 50 gr.;
Marinatui:
  • Druska , 1 v.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 a.š.;
  • Obuolių sultys , 0,5 l;
Reikės:
  • Vištų blauzdelės , 1 kg;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną įtrinkite prieskoniais ir užpilkite obuolių sultims.
  2. Leiskite pasimarinuoti bent 1 parą.
  3. Po to vištieną kepkite orkaitėje (190° C) apie 1 valandą.
  4. Kol kepa vištiena pasigaminkite padažą. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite griežinėliais.
  5. Į puodą įdėkite sviesto ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 1-2 minutes.
  6. Po to su berkite cukraus pudrą, supilkite vyną, prieskonius ir gerai išmaišykite. Vis pamaišant kaitinkite apie 30 minučių. Jei mėgstate, galite pridėti ir razinų. Jas virkite kartu su kitais padažo ingredientais.
  7. Patiekite vištieną su svogūnų padažu. Skanaus!
Receptą atsiuntė Diana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]