Paieška
Reklama

Vištiena su čili padažu

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Garnyrui:
  • Agurkai , 1 vnt.;
Reikės:
  • Kokoso pienas , 225 ml;
  • Citrinos žievelė , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 2 vnt.;
  • Česnakai , 3 skilt.;
  • Čili , 3 vnt.;
  • Kurkuma , 1 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Vištienos blauzdelės , 1,5 kg;
  • Vanduo , 600 ml;
  • Saldus čili padažas , 100 ml;
Kepimui:
  • Aliejus , 500 ml;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodelį supilkite kokosų pieną, sudėkite citrinos žieveles (vienos citrinos žievelė), sukapotus svogūnus, česnakus, čili ir kurkumą. Įberkite druskos pagal skonį ir supilkite vandenį.
  2. Kai užvirs, ugnį primažinkite ir virkite 5 minutes.
  3. Vištieną supjaustykite į 16 gabaliukų.
  4. Į puodą, sudėkite vištienos gabaliukus.
  5. Kai užvirs, ugnį sumažinkite iki minimalios kaitros ir virkite apie 20-25 minutes.
  6. Išimkite vištieną iš puodo. Palikite kambario temperatūroje, kad atvėstų (apie 20 minučių).
  7. Įkaitinkite aliejų.
  8. Į aliejų sudėkite vištieną, virkite apie 5 minutes, kol vištienos gabaliukai gražiai apskrunda. Nepamirškite apversti.
  9. Išgriebkite vištieną iš aliejaus ir sudėkite į lėkštę, išklotą popieriniais rankšluostėliais.
  10. Agurką supjaustykite plonais griežinėliais. Agurkus lėkštėse išdėliokite ratu.
  11. Į agurkų rato centrą sudėkite vištienos gabaliukus.
  12. Įlašinkite čili padažo į lėkštes.
  13. Papuoškite žalumynais.

    Skanaus!
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]