Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Į puodelį supilkite kokosų pieną, sudėkite citrinos žieveles (vienos citrinos žievelė), sukapotus svogūnus, česnakus, čili ir kurkumą. Įberkite druskos pagal skonį ir supilkite vandenį.
Kai užvirs, ugnį primažinkite ir virkite 5 minutes.
Vištieną supjaustykite į 16 gabaliukų.
Į puodą, sudėkite vištienos gabaliukus.
Kai užvirs, ugnį sumažinkite iki minimalios kaitros ir virkite apie 20-25 minutes.
Išimkite vištieną iš puodo. Palikite kambario temperatūroje, kad atvėstų (apie 20 minučių).
Įkaitinkite aliejų.
Į aliejų sudėkite vištieną, virkite apie 5 minutes, kol vištienos gabaliukai gražiai apskrunda. Nepamirškite apversti.
Išgriebkite vištieną iš aliejaus ir sudėkite į lėkštę, išklotą popieriniais rankšluostėliais.
Agurką supjaustykite plonais griežinėliais. Agurkus lėkštėse išdėliokite ratu.
Į agurkų rato centrą sudėkite vištienos gabaliukus.