Paieška
Reklama

Vištiena meduje

  • 5.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Padažui:
  • Majonezas , 200 gr.;
  • Medus , 3 v.š.;
Marinatui:
  • Česnakai , 1 galv.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Prieskoniai, vištienai , 0,5 a.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiups.;
Reikės:
  • Vištų blauzdelės , 6 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pipirus, prieskonius, druską ir česnakus sugrūsti ir sumaišyti (jei česnakus spausite su spaustuku jie bus aštresnio skonio). Prieskonių mišiniu gausiai ištrinti vištieną ir pašauti į orkaitę (įkaitintą iki 190-200° C). Kepkite apie 10 minučių.
  2. Keptuvėje ištirpinkit medų, tada į jį suverskit majonezą ir išmaišykit. Kai višta šiek tiek apkeps, ją ištraukite ir aptepkite padažu. Pašaukite į orkaitę ir po kiek laiko vėl pakartokit procedūrą. Taip darykit 3 - 4 kartus, kol višta iškeps ir apsitrauks traškia, kvapnia plutele. Prie šio patiekalo ypač tinka konservuoti kopūstai ir orkaitėje keptos bulvės. Jas kepant taip pat galima apipilti padažu. Skanaus
Receptą atsiuntė Meda
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]