Paieška
Reklama

Vištiena, kepta „rankovėje“

  • 3.8 5 5
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 5
Marinatui:
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Česnakai , 5 skilt.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 0,5 a.š.;
  • Citrinos sultys , 2 v.š.;
  • Aliejus , 3 v.š.;
  • Sojų padažas , 1 v.š.;
  • Krapai , 1 pund.;
  • Petražolės , 1 pund.;
Garnyrui:
  • Bulvės , 10 vnt.;
Reikės:
  • Vištienos blauzdelės , 600 gr.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos blauzdeles ar ketvirčius įtrinti prieskoniais ir česnaku. Užpilti citrinos sultimis, aliejumi ir sojų padažu. Susmulkinti žalumynus, svogūną ir sudėti ant mėsos. Mėsą sandariai uždaryti ir laikyti šaldytuve bent 12 valandų.
    Tinka bet kokia mėsa: kiauliena, jautiena, žvėriena.
  2. Bulves supjaustyti griežinėliais ar šiaudeliais.
  3. Į kepimo rankovę sudėti išmarinuotą mėsą ir bulves. Užrišti rankovės galus.
  4. Rankovę įdėti į kepimo skardą ir pašauti į 180°C orkaitę 1 valandai.
    Aš kepiau 1 valandą ir 15 minučių.
  5. Labai skani ir minkšta mėsytė.
Receptą atsiuntė Viltis
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]