Paieška
Reklama

Vištiena iš Kalifornijos

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Marinatui:
  • Alyvuogės, žalios , 0,5 stikl.;
  • Raudonas vyno actas , 0,5 stikl.;
  • Raudonėliai (Oreganas) , 0,3 stikl.;
  • Džiovinti vaisiai , 1 stikl.;
  • Alyvuogių aliejus , 0,5 stikl.;
  • Česnakai , 1 galv.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Lauro lapai , 6 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
Reikės:
  • Vištiena , 2 kg;
  • Baltas vynas, sausas , 1 stikl.;
  • Melasa , 1 stikl.;
  • Petražolės , 0,3 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruoškite marinatą:
    sumaišykite visus marinatui nurodytus produktus (česnaką, raudonėlius, pipirus, druską, actą, aliejų, džiovintus vaisius, alyvuoges, kaparėlius su sultimis ir laurų lapelius).
  2. Užpilkite vištieną marinatu, pamaišykite ir palikite šaldytuve nakčiai.
  3. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
  4. Išmarinuotą vištieną dėkite į kepimo indą, ant viršaus uždėkite likusio marinato, apšlakstykite vynu, apibarstykite ruduoju cukrumi. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 0,5-1 val. Kepdama vištieną vis palaistykite susidariusiomis sultimis. Viščiukas bus iškepęs, kai mėsingiausiose vietose mėsa lengvai atsiskirs šakute, o sultys bus skaidrios ( be raudonumo).
  5. Patiekite su Basmati ryžiais ar kuskusu.
  6. Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]