Pradžia
Įkelti receptą
Receptai
Gaminimo pamokėlės
Straipsniai
Paieška
- Receptų kategorija -
Apkepai
Bulviniai apkepai
Varškės apkepai
Daržovių apkepai
Makaronų apkepai
Mėsiški apkepai
Kiti įvairūs apkepai
Blynai, lietiniai, sklindžiai
Lietiniai blynai
Mieliniai blynai
Bulviniai blynai
Varškėčiai
Kiti įvairūs blynai
Saldumynai ir desertai
Karšti desertai
Šalti desertai
Ledų receptai
Saldainių receptai
Drebučių receptai
Putėsių receptai
Alkoholiniai gėrimai
Alus
Brendis
Degtinė
Džinas
Konjakas
Likeriai
Martinis
Putojantis vynas
Romas
Tekila
Trauktinė
Viskis
Vynas
Nealkoholiniai gėrimai
Arbata
Gira
Kava
Kisielius
Kokteiliai
Kompotas
Kiti gėrimai
Karšti patiekalai
Bulvių patiekalai
Daržovių patiekalai
Makaronai bei ryžiai
Paukštienos patiekalai
Pieniški patiekalai
Raudona mėsa
Sojos patiekalai
Žuvies patiekalai
Kepiniai
Pyragų receptai
Pyragaičių receptai
Tortų receptai
Keksų receptai
Sausainių receptai
Bandelių receptai
Vaflių receptai
Naminė duona
Konservai
Konservuota
Marinuota
Uogienės
Košės ir tyrelės
Avižinės košės
Bulvių košės
Daržovių košytės ir tyrėlės
Grikių košės
Manų košės
Ryžių košės
Vaisinės košytės ir tyrės
Padažai ir marinatai
Picų receptai
Salotos bei garnyrai
Gaivinančios salotos
Sočiosios salotos
Karštosios salotos
Įvairiausios salotos
Garnyrų receptai
Sriubų receptai
Karštosios sriubos
Tirštosios sriubos
Trintos sriubos
Šaltosios sriubos
Pieniškos sriubos
Saldžiosios sriubos
Troškiniai
Užkandėlės
Karšti užkandžiai
Šalti užkandžiai
Sumuštiniai
Krepšeliai
Vėrinukai
Daržovių užkandžiai
Vaikų meniu
Vegetarams
- Sudėtingumo lygis -
Lengvas
Vidutinis
Sunkus
- Gaminimo laikas -
Apie 5 min.
Apie 10 min.
Apie 20 min.
Apie 30 min.
Apie 45 min.
Apie 1 val.
Daugiau nei 1 val.
Ieškoti
Tipas
Apkepai
Blynai, lietiniai, sklindžiai
Saldumynai ir desertai
Alkoholiniai gėrimai
Nealkoholiniai gėrimai
Karšti patiekalai
Kepiniai
Konservai
Košės ir tyrelės
Padažai ir marinatai
Picų receptai
Salotos bei garnyrai
Sriubų receptai
Troškiniai
Užkandėlės
Vaikų meniu
Vegetarams
Pasaulio virtuvė
Airijos virtuvė
Amerikos virtuvė
Anglijos virtuvė
Austrijos virtuvė
Baltarusijos virtuvė
Brazilijos virtuvė
Bulgariška virtuvė
Čekų virtuvė
Danijos virtuvė
Graikijos virtuvė
Indijos virtuvė
Ispanijos virtuvė
Italijos virtuvė
Japonijos virtuvė
Kinijos virtuvė
Korėjiečių virtuvė
Lenkijos virtuvė
Lietuvos virtuvė
Maroko virtuvė
Meksikos virtuvė
Norvegiška virtuvė
Olandijos virtuvė
Prancūzijos virtuvė
Rusijos virtuvė
Slovakijos virtuvė
Suomių virtuvė
Švedijos virtuvė
Tailando virtuvė
Totorių virtuvė
Turkijos virtuvė
Ukrainos virtuvė
Vengrijos virtuvė
Vokietijos virtuvė
Tibeto virtuvė
Egipto virtuvė
Gruzijos virtuvė
Reklama
Spausdinti
Išsaugoti
Vištiena aštrių patiekalų mėgėjams
5.0
5
1
2 įvertinimai |
0
Kategorijos:
Paukštienos patiekalai
,
Karšti patiekalai
,
Padažai ir marinatai
Rekomenduojame:
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
Porcijų kiekis:
4
Padažui:
Ryžių actas
,
3 v.š.
;
Rudasis cukrus
,
2 v.š.
;
Pomidorų padažas
,
2 v.š.
;
Alyvuogių aliejus
,
2 v.š.
;
Baltas vynas
,
2 v.š.
;
Sojos padažas
,
1 v.š.
;
Čili pasta
,
1 v.š.
;
Sezamų aliejus
,
1 v.š.
;
Česnakai
,
4 skilt.
;
Marinatui:
Sojos padažas
,
1 v.š.
;
Baltas vynas
,
1 v.š.
;
Rudasis cukrus
,
1 v.š.
;
Svogūnų laiškai
,
2 vnt.
;
Vištienai:
Vištienos krūtinėlės filė
,
500 gr.
;
Cukinija
,
2 vnt.
;
Raudona paprika
,
1 vnt.
;
Jelapenai
,
1 vnt.
;
Žemės riešutai
,
1 sauj.
;
Ryžiai
,
3 stikl.
;
Vištienos sultinys
,
0,5 stikl.
;
Svogūnų laiškai
,
0,2 stikl.
;
Vanduo
,
2 v.š.
;
Krakmolas
,
1 v.š.
;
Pipirai
,
1 žiups.
;
Akcijos.lt
- maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Supjaustykite vištieną kubeliais ir sumaišykite su marinatui skirtais produktais. Palikite vienai valandai šaldytuve.
Supjaustykite cukiniją taip, kaip pavaizduota - iš pradžių per pusę, tuomet trikampėliais.
Taip pat supjaustykite ir papriką.
Supjaustykite jelapeną kartu su sėklomis.
Sumaišykite padažą.
Išmaišykite krakmolą su 2 šaukštais vandens (vandens gali būti ir daugiau).
Įkaitinkite aliejų, o jam įkaitus, į keptuvę sudėkite vištieną. Maišydami kepkite vištieną, kol gražiai parus. Tai turėtų užtrukti apie 3 minutes.
Sudėkite daržoves. Kepkite 2 minutes. Visa tai darykite ant didelės ugnies.
Supilkite vištienos sultinį. Jam užvirus, supilkite paruoštą padažą.
Kepkite tol, kol daržovės suminkštės.
Joms suminkštėjus, supilkite krakmolą. Visą laiką maišykite, nes jis greitai tirštės. Turėtų užtekti vienos minutės.
Sudėkite sūdytus kepintus žemės riešutus, smulkintus svogūnų laiškus.
Tiekite su virtais ryžiais. Ir nebijokite eksperimentuoti! :)
Receptą atsiuntė Simona
Gairės:
aštri vištiena
,
aštrios vištienos receptas
,
aštus patiekalas
,
aštraus patiekalo receptas
Spausdinti
Išsaugoti
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas:
Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Panašūs receptai
Traškūs vištienos gabaliukai
(6)
Spurgos su įdaru
Žąsis, kepta su obuoliais
Paukštienos kepsneliai
Blauzdelės grilyje
Brokolių ir mėsos kotletai
Labai paprasti koldūnai
Meksikietiškas vištienos Enchiladas su Mole padažu
Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Lengvas
Vidutinis
Sunkus
Reklama
Gaminimo būdas
Keptuvėje
Orkaitėje
Virimas
Troškinimas
Garuose
Mikrobangėje
Grilyje
Plakimas
Maišymas
Marinavimas
Rauginimas
Rūkymas
Sūdymas
Šaldymas
Džiovinimas
Reklama
Reklama
Pradžia
Atsiųskite savo receptą
Straipsniai
Privatumo politika
[email protected]
Kreditas
SMS credit
© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale -
[email protected]
Mėgstamiausi receptai
Makaronai su svogūnų p...
Čenakai orkaitėje
Lašiša krapų ir grieti...
Mėgstamiausi receptai
Pupelių troškinys su k...
Pikantiški sparneliai
Tešloje kepti žiedinia...
Kepta žuvis morkų patale
Keptas varškės sūris
Makaronai su kepta viš...
Kibinai su jautiena