Paieška
Reklama

Viščiukas su prieskoniais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Įdarui:
  • Sviestas , 120 gr.;
  • Citrina , 1 vnt.;
  • Čiobreliai , 1 sauj.;
  • Rozmarinai , 1 sauj.;
  • Česnakas , 4 skilt.;
Reikės:
  • Viščiukas , 1 vnt.;
Užpilui:
  • Sultys, obuolių , 1,5 stikl.;
Aptepimui:
  • Aliejus, alyvuogių , 1 v.š.;
Paskaninimui:
  • Druska , 1 sauj.;
  • Pipirai , 1 sauj.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkintus čiobrelius, rozmarinus ir česnaką sudedame į dubenį su minkštu sviestu, supilame druską, pipirus, tarkuotą citrinos žievelę ir viską gerai ištriname su šaukštu.
  2. Viščiuko odą atskiriame nuo mėsos ir atsargiai paskirstome sviesto mišinį. Į viščiuko vidų įberiame druskos, įlašiname šiek tiek citrinos sulčių ir sudedame pačią citriną (perpjovus per pusę).
  3. Taip pat įdedame kelias šakeles rozmarino ir čiobrelių. Viščiuką ištepame alyvuogių aliejumi, pabarstome druska ir pipirais.
  4. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 1 val. 30 min., vis apšlakstydami obuolių sultimis. Skanaus.
Receptą atsiuntė Olga
Komentarai
Andzelika (2011-09-05 10:30:00)
viskas liuks, na bet kam tiek papildomų riebalų?
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]