Paieška
Reklama

Virtos bulvės su česnakiniu padažu

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Padažui:
  • Česnakas , 1 vnt.;
  • Aliejus , 2,5 v.š.;
  • Actas , 1 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
Reikės:
  • Bulvės , 6 vnt.;
  • Petražolės , 1 pund.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuskutame, stambiai supjaustome ir verdame ant silpnos ugnies. Tuomet bulves nusunkiame, išimame ir apibarstome smulkintomis petražolėmis.
  2. Česnako skilteles smulkiai sukapojame, įpilame aliejaus, 9% acto, pasūdome ir viską išplakame. Paruoštą padažą užpilame ant bulvių arba patiekiame atskirai.
Receptą atsiuntė Karina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]