Paieška
Reklama

Virtinukai su vyšnių įdaru

  • 4.3 5 3
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Vaikų meniu
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Įdarui:
  • Vyšnios , 1 kg;
  • Cukrus , 1 stikl.;
  • Krakmolas , 1 v.š.;
Tešlai:
  • Miltai, kvietiniai , 500 gr.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Vanduo , 300 ml;
  • Aliejus , 3 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenyje ištirpinti druską ir suberti miltus.
  2. Išminkyti tešlą.
  3. Kad tešlą prie rankų labai neliptų, įpilkite aliejaus.
  4. Iš tešlos suformuojame paplotėlius rankomis arba iškočiojame tešlą ant stalo ir su stikline išspaudžiame apvalius tešlos rutuliukus.
  5. Ant kiekvieno tešlos paplotėlio dedame šaukštą įdaro. Sulenkiame ir užspaudžiame kraštus.
  6. Įdaras: Vyšnios sumaišytos su cukrumi ir krakmolus ir pakaitintos ant vidutinio kaitrumo ugnies 4-6 minutes. Kad vyšnios nesviltų, įpilkite kelis šaukštus vandens.
  7. Virtinukus su vyšniomis dedame į verdantį vandenį.
  8. Kai virtinukai iškyla į vandens paviršių virti 3-5 minutes.
  9. Patiekti su likusiomis vyšniomis.
  10. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Rimantė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]