Paieška
Reklama

Varškės sūrio apkepas

  • 4.5 5 2
4 įvertinimai | 0
Kategorijos: Varškės apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Reikės:
  • Varškės sūris , 300 gr.;
  • Kiaušiniai , 6 vnt.;
  • Grietinė , 0,6 stikl.;
  • Cukrus , 5 v.š.;
  • Sultys, citrinų , 1 a.š.;
  • Citrinos žievelė , 1 a.š.;
  • Vanilės ekstraktas , 6 laš.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškės sūrį pertriname per sietelį. Atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų.
  2. Kiaušinių trynius išmaišome su cukrumi, malta citrinos žievele, vanilės esencija, citrinos sultimis bei grietine. Viską įmaišome į varškės sūrio masę.
  3. Baltymus su trupučiu druskos išplakame iki standžių putų. Supilame į tešlą ir atsargiai išmaišome.
  4. Paruoštą tešlą supilame į riebalais išteptą kepimo indą. Kepame 220 laipsnių temperatūroje, apie 30 min. Leidžiame atvėsti ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Receptą atsiuntė Diana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]