Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Miltus sumaišyti su trečdaliu cukraus, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais, sviestu, grietine ir kiaušinio tryniais. Trinti, kol pasidarys trupiniai.
Trečdalį tešlos trupinių atidėti į šaldytuvą. Likusią tešlą sumaišyti su trupučiu vandens ir minkyti, kol taps vientisa. Tešla iškloti sviestu pateptos kepimo formos dugną ir šonus.
Riešutus pasmulkinti ir sumaišyti su kitu trečdaliu cukraus.
Į varškę įmaišyti likusį cukrų ir manų kruopas ir gerai išmaišyti.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į varškės masę.
Ant tešlos tolygiai paskirstyti riešutus su cukrumi, ant jų pilti varškės įdarą ir apibarstyti atidėtos tešlos trupiniais.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Skanaus :)