Paieška
Reklama

Varškės blyneliai su aguonomis

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Bananai , 1 vnt.;
  • Grietinėlė , 200 ml;
  • Medus , 1 v.š.;
Blynams:
  • Varškė , 0,5 kg;
  • Miltai , 4 v.š.;
  • Cukrus , 4 v.š.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Aguonos , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Padažas labai paprasta tereikia sutrinti bananą ir sumaišyti su 20 proc. riebumo grietinėle ir medumi. :)
  2. Varškę, cukrų ir kiaušinį išmaišykite. Jei kiaušiniai maži, muškite du. Įmaišykite aguonas. Iš varškės tešlos suformuokite blynelius - delno dydžio ir pavoliokite miltuose.
  3. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol pagels (apie 2 min. kiekvieną blyno pusę, kepkite ant mažo kaitrumo ugnies).
  4. Blynus patiekite su padažiuku. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Irina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]