Paieška
Reklama

Varškės apkepas su džiovintais vaisiais

  • 4.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Varškės apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Reikės:
  • Varškė , 600 gr.;
  • Abrikosai , 70 gr.;
  • Pienas , 0,5 stikl.;
  • Razinos , 0,5 stikl.;
  • Slyvos , 0,5 stikl.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Manų kruopos , 7 v.š.;
  • Cukrus , 4 v.š.;
  • Grietinė , 4 v.š.;
  • Vanilinis cukrus , 2 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
Pabarstymui:
  • Džiūvėsėliai , 1 sauj.;
Patepimui:
  • Sviestas , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę sutriname su cukrumi, druska ir kiaušiniais.
  2. Pieną beveik užviriname ir užplikome juo manų kruopas. Gerai išmaišome, kad nesusidarytų gumuliukai. Manų kruopas sudedame į varškės masę ir gerai išmaišome.
  3. Tuomet dedame grietinę, vanilinį cukrų ir verdančiu vandeniu nuplikytus, bei nukoštus džiovintus vaisius.
  4. Tešlą pilame į riebalais pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą. Kepame 170 laipsnių temperatūroje 40-50 min.
  5. Varškės apkepą patiekiame su grietine ar mėgstama uogiene.
Receptą atsiuntė Rita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]