Paieška
Reklama

Varškės apkepas

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Varškės apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Tešlai:
  • Varškė , 500 gr.;
  • Kondensuotas pienas , 170 gr.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Migdolų esencija , 3 laš.;
  • Razinos , 2 sauj.;
  • Krakmolas , 2 v.š.;
  • Miltai , 1 v.š.;
Pagrindui:
  • Miltai , 250 gr.;
  • Sviestas , 250 gr.;
  • Cukrus , 125 gr.;
  • Kakava , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš pagrindui skirtų produktų padarome smulkius sausokus trupinius ir beriame į sviestu išteptą skardą, paskirstome tolygiai.
    Trupiniai pagrindui, tai sviestas sukapotas su miltais, cukrumi ir kakava.
  2. Varškę išmaišome su kiaušiniais ir kondensuotu pienu.
  3. Dedame išsijotus miltus ir krakmolą, įpilame migdolų esencijos, dedame saują razinų ir viską išmaišome.
  4. Pilame ant trupinių masės, o viršų apibarstome likusiomis razinomis.
  5. Kepame 180 C orkaitėje apie 40 min. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Zosė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]