Paieška
Reklama

Varškės apkepas

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Įdarui:
  • Obuoliai , 2 vnt.;
  • Razinos , 1 stikl.;
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 6 vnt.;
  • Citrina , 1 vnt.;
  • Miltai , 4 v.š.;
  • Cukrus , 4 v.š.;
  • Manų kruopos , 2 v.š.;
  • Sviestas , 1 v.š.;
  • Varškė , 3 pak.;
  • Grietinėlė , 0,5 stikl.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Per sietelį pertriname varškę. Į varškę supilame grietinėlę, suberiame miltus, įdedame kiaušinių trynius ir viską gerai išmaišome.
  2. Tada suberiame manus, cukrų ir sutarkuotą vienos citrinos žievelę. Į šią masę dedame iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus. Išmaišome.
  3. Kepimo skardą ištepame sviestu ir pabarstome manų kruopomis. Į skardą dedame pusę tešlos, ant jos beriame pusę normos razinų, supjaustytus kubeliai obuolius, tada supilame likusią tešlą. Apkepo viršų puošiame razinomis.
  4. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių ir kepame apie 30 min.
Receptą atsiuntė Karolina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]