Paieška
Reklama

Valgoma Kalėdų eglutė

  • 4.2 5 6
6 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Fermentinis sūris , 100 gr.;
  • Agurkai , 1 vnt.;
  • Kiaušiniai, virti , 4 vnt.;
  • Porai , 1 vnt.;
  • Graikiniai riešutai , 50 gr.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Majonezas , 3 v.š.;
  • Batonas , 1 vnt.;
  • Krapai , 3 pund.;
  • Vyšniniai pomidorai , 100 gr.;
  • Vynuogės , 50 gr.;
  • Krevetės , 50 gr.;
  • Midijos , 50 gr.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite agurką, kiaušinius, porą, graikinius riešutus, česnaką ir išmaišykite su majonezu.
  2. Batoną perpjaukite per pusę išilgai ir ištepkite pasigamintu mišiniu.
  3. Pasilikite daugiau kaip pusę įdaro aptepimui.
  4. Batoną aptepkite įdaru.
  5. Iš krapų suformuokite „eglei“ šakas.
  6. Papuoškite „eglutę“ girlianda. Girlianda: ant siūlo adatos pagalba suverkite pomidorus, vynuoges, sūrio gabaliukus ir marinuotas krevetes bei midijas.
  7. Įžiebkite „eglutę“ - papuoškite viršūnę sūrio „žvaigžde“. :)) Skanaus ;)
Receptą atsiuntė Vida
Komentarai
monika (2011-12-04 21:30:24)
labai skanus
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]