Paieška
Reklama

Valgoma Kalėdų eglutė

  • 4.2 5 6
6 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Fermentinis sūris , 100 gr.;
  • Agurkai , 1 vnt.;
  • Kiaušiniai, virti , 4 vnt.;
  • Porai , 1 vnt.;
  • Graikiniai riešutai , 50 gr.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Majonezas , 3 v.š.;
  • Batonas , 1 vnt.;
  • Krapai , 3 pund.;
  • Vyšniniai pomidorai , 100 gr.;
  • Vynuogės , 50 gr.;
  • Krevetės , 50 gr.;
  • Midijos , 50 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite agurką, kiaušinius, porą, graikinius riešutus, česnaką ir išmaišykite su majonezu.
  2. Batoną perpjaukite per pusę išilgai ir ištepkite pasigamintu mišiniu.
  3. Pasilikite daugiau kaip pusę įdaro aptepimui.
  4. Batoną aptepkite įdaru.
  5. Iš krapų suformuokite „eglei“ šakas.
  6. Papuoškite „eglutę“ girlianda. Girlianda: ant siūlo adatos pagalba suverkite pomidorus, vynuoges, sūrio gabaliukus ir marinuotas krevetes bei midijas.
  7. Įžiebkite „eglutę“ - papuoškite viršūnę sūrio „žvaigžde“. :)) Skanaus ;)
Receptą atsiuntė Vida
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]