Paieška
Reklama

Vaisiniai sausainiai

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Tešlai:
  • Riebalai , 1 stikl.;
  • Rudasis cukrus , 1 stikl.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Vanilė , 1 a.š.;
  • Miltai , 1 stikl.;
  • Maltos linų sėmenys , 1 stikl.;
  • Soda , 1 a.š.;
  • Druska ;
  • Cinamonas , 1 a.š.;
  • Malti gvazdikėliai ;
  • Muskato riešutas ;
  • Avižiniai miltai ;
  • Razinos , 1 stikl.;
  • Pjaustyti cukruoti vaisiai ;
  • Riešutai, pekano ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų, riebalus ir vanilę.
  2. Kitame inde sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, sodą, druską, cinamoną, gvazdikėlius ir muskato riešutus. Šį mišinį palaipsniui suberkite į išplaktus kiaušinius. Įmaišykite avižinius miltus, razinas, cukruotus vaisius ir pekano riešutus.
  3. Suformuokite 2,5 cm kamuoliukus. Juos sudėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, palikdami tarp kamuoliukų 5 cm tarpus.
  4. Kepkite iki 1800C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10–12 minučių, kol sausainiai gražiai pagels.
  5. Iškepusius sausainius išimkite iš skardos ir atšaldykite.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]