Paieška
Reklama

Užkepti dešrelių blynukai

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Mocarela sūris , 150 gr.;
  • Majonezas , 1 v.š.;
  • Kečupas , 1 a.š.;
Įdarui:
  • Dešrelės , 4 vnt.;
Tešlai:
  • Vanduo , 250 ml;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Miltai , 8 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
Reikės:
  • Aliejus , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kiaušinio, miltų, vandens ir druskos padarome tirštą tešlą.
  2. Dešreles supjaustome į kelias dalis ir dar išilgai.
  3. Į įkaitintą aliejų dedame dešrelę pavoliotą tešloje ir apkepame blynelius iš abiejų pusių.
  4. Į kepimo indą dedame sluoksnį blynelių, juos apibarstome puse turimo sutarkuoto sūrio.
  5. Tada dedame kitą sluoksnį blynelių ir juos aptepame mase, padaryta iš mocarelos, majonezo ir kečupo.
  6. Dedame kepti į 180 laipsnių orkaitę apie 10 min. Labai skanu ir šilti, ir atšalę. Skanaus
Receptą atsiuntė Greta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]