Paieška
Reklama

Užkepta žuvis su konjako padažu

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Marinatui:
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai , 1 žiups.;
  • Česnakai , 3 skilt.;
  • Citrina , 0,5 vnt.;
Papuošimui:
  • Žalumynai ;
  • Citrina , 1 vnt.;
Reikės:
  • Žuvis , 1 vnt.;
  • Svogūnai, šalotiniai , 100 gr.;
  • Konjakas , 50 ml;
  • Sviestas , 30 gr.;
  • Grietinėlė , 100 ml;
  • Ciberžolė , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasirinktą žuvį išdarinėkite ir gerai nuplaukite. Nusausinę gerai įtrinkite smulkintu česnaku, druska ir pipirais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Jei turite laiko marinuokite apie 1 valandą. Po to kepkite žuvį griliuje arba orkaitėje (180 laipsnių 1h).
  2. Pakepinkite smulkiai pjaustytus šalotinius svogūnus svieste, užpilkite juos konjaku ir padeginkite. Palaukite, kol baigs liepsnoti. Alkoholis kaitinamas išgaruoja ir lieka nuostabus aromatas. Pilkite grietinėlę, berkite ciberžolės, druskos, juodųjų pipirų.
  3. Patiekite ant neįprastos medinės ar molinės lėkštės, puošdami šviežiomis žolelėmis ar citrina.
Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]