Paieška
Reklama

Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Ingredientai:
  • Aliejus , 15 ml;
  • Kiaulienos nugarinė, (supjaustyta 5x5 cm gabaliukais) , 300 gr.;
  • Svogūnai, supjaustyti griežinėliais , 40 gr.;
  • Česnakas , 6 gr.;
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 1 a.š.;
  • Vanduo , 500 ml;
  • Kopūstai, raudonieji (patiekiant) ;
  • Ridikėliai (patiekiant ;
  • Sūrio kremas (patiekiant) , 100 gr.;
  • Kalendra, lapai (patiekiant) ;
Padažui:
  • Aliejus , 15 ml;
  • SANTA MARIA kmynai , 0,5 a.š.;
  • SANTA MARIA gvazdikėliai , 1 vnt.;
  • Santa Maria cinamonas , 0,3 a.š.;
  • SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučiai , 20 vnt.;
  • SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos , 20 gr.;
  • Pomidorų padažas , 50 gr.;
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje ;
Gaminimo instrukcija:
Apskrudinkite kiaulieną keptuvėje ar puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5 - 3 valandas, kol mėsa suminkštės. Išimkite mėsą iš sultinio ir, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis. Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių. Užpilkite padažą ant mėsos, palengva išmaišykite ir
Santa Maria
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]