Paieška
Reklama

Užkandinis vištienos tortas

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 9
Ingredientai:
  • Napaleono lakštai (arba kapotos tešlos) , 3 vnt.;
  • Vištiena, krūtinėlė (virta) , 400 gr.;
  • Druska ;
Padažui:
  • Majonezas , 200 gr.;
  • Grietinė , 100 gr.;
  • Kečupas , 150 gr.;
  • žalumynų (krapai, petražolės, pipirai) ;
Papuošimui:
  • Daržovės, įvairios ;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Gaminimo eiga:
Gaminam padažą: visus padažui reikalingus ingredientus sumaišome ir pagardiname česnakais, pipirais bei druska pagal skonį (nepamirškite, kad lakštai nėra sūrūs, tai padažas turėtų būti kiek sūresnis).
Imam metalinę atidaromą formą. Pradedam sluoksniuoti mūsų užkandinį tortą:
1. Dedam vieną kapotos tešlos lakštą.
2. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
3. Dedam viena dalį vištienos.
4. Dedam antrą kapotos tešlos lakštą.
5. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
6. Dedam antrą vištienos dalį.
7. Dedam trečią kapotos tešlos lakštą.
8. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
9. Išlyginame padažą bei apibarstome džiuvėsėliais arba tarkuotu sūrių arba sezamo sėklomis.
10. Formą uždengiame maistine plėvele bei dedam į šaldytuvą (geriausia laikyti per naktį). Kitą dieną atidarome formą, išimam tortą, dedam į lėkštę ir papuošiame. Skanaus.
Receptą atsiuntė Julija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]