Paieška
Reklama

Uogienės tortas su grietinės apvalkalu

  • 3.0 5 4
4 įvertinimai | 0
Kategorijos: Tortų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 16
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Grietinė , 200 gr.;
  • Cukrus , 1 stikl.;
  • Uogienė , 1 stikl.;
  • Miltai , 2 stikl.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
  • Riešutai , 1 sauj.;
  • Kakava , 2 v.š.;
Kremui:
  • Cukrus , 1 stikl.;
  • Grietinė , 500 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi.
  2. Sudėkite smulkintus riešutus, jūsų pasirinktą uogienę (jei joje yra didelės uogos, jas reikia susmulkinti). Viską gerai išmaišykite.
  3. Supilkite grietinę kakavą, miltus ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  4. Kepti 15 minučių 220 C laipsnių temperatūroje, o tada ugnį sumažinti iki 200 C ir dar kepti 20 minučių.
  5. Cukrų sumalkite iki miltelių ir sumaišykite su grietine. Masę gerai išmaišykite, kol bus vientisa standi masė.
  6. Iškeptą biskvitą perpjaukite pusiau. Aptepkite viena sluoksnį grietine, tada uždėkite kitą lakštą ir aptepkite likusia grietine.
  7. Puoškite pagal savo fantaziją.
Receptą atsiuntė Ola
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]