Paieška
Reklama

Tuno apkepas

  • 5.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Papuošimui:
  • Petražolės , 1 pund.;
Garnyrui:
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
Reikės:
  • Bulvės , 600 gr.;
  • Bandelės , 170 gr.;
  • Tunas , 0,9 skard.;
  • Vynas, baltas , 0,9 stikl.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Čiobreliai , 0,2 a.š.;
Kepimui:
  • Sviestas , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Tuną sutrupiname šakute, sudedame druską, pipirus, čiobrelius ir gerai išmaišome su vynu.
  2. Bandelę supjaustome kubeliais ir paskrudiname svieste. Bulves supjaustome griežinėliais ir 3-4 min. įmetame į verdantį pasūdytą vandenį. Nusunkiame.
  3. Į kepimo indą supilame pusę pasiruošto tuno (1 punktas), sudedame bulves, apipilame likusiu tuno mišiniu ir ant viršaus suberiame skrudintos bandelės kubelius.
  4. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Patiekiame su virtais kiaušiniais ir petražolėmis.
Receptą atsiuntė Živilė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]