Paieška
Reklama

Troškinti maltiniai su svogūnų padažu

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Jautienos faršas , 1 kg;
  • Sultinys , 700 ml;
  • Svogūnai , 3 vnt.;
  • Batonas , 2 riek.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Sviestas , 80 gr.;
  • Miltai , 3 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš faršo, mirkyto batono, prieskonių ir kiaušinių išminkyti faršą.
  2. Iš faršo formuoti kotletus ir juos apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
  3. Didelėje keptuvėje ištirpinti sviestą, jame apkepinti smulkintus svogūnus, vis maišant berti miltus, apkepinti. Pilti sultinį, sudėti kotletus ir troškinti apie 25 minutes.
Receptą atsiuntė Ilona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]