Paieška
Reklama

Troškinta vištiena su moliūgais ir morkomis

  • 4.5 5 4
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Vištienos filė , 500 gr.;
  • Imbieras, maltas , 0,5 a.š.;
  • Moliūgai , 250 gr.;
  • Morkos , 5 vnt.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustykite didesniais kubeliais. Moliūgą ir morkas sutarkuokite, dalį morkų galite supjaustyti griežinėliais ar kubeliais.
  2. Išmaišykite vištieną su maltu imbieru.
  3. Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir pakepinkite vištienos gabaliukus 2-3 minutes.
  4. Po to apibarstykite prieskoniais, sudėkite morkas ir moliūgus.
  5. Į keptuvę įpilkite 1 puodelį vandens ir uždengę troškinkite apie 20-25 minutes.
Receptą atsiuntė Gerda
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]