Paieška
Reklama

Troškinta vištiena

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Vištiena , 600 gr.;
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Raudonas vynas , 100 ml;
  • Pomidorai , 500 gr.;
  • Alyvuogės, juodosios , 100 gr.;
  • Petražolės , 1 sauj.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
  2. Sudėkite į keptuvę vištienos blauzdeles arba ketvirčius ir apkepkite iš abiejų pusių (apie 5 min.).
  3. Į keptuvė sudėkite susmulkintą svogūną, česnako skilteles ir pakepinkite dar 2-3 minutes, kartu su višta.
  4. Pomidorus nulupkite ir sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
  5. Vištieną išimkite iš keptuvės ir sudėkite į puodą. Užpilkite pomidorų tyre. Įberkite prieskonių pagal skonį. Užpilkite ir taurę vyno. Troškinkite apie 15 minučių.
  6. Po to sudėkite alyvuoges ir troškinkite dar 15 minučių.
  7. Papuoškite petražolėmis.
Receptą atsiuntė Daina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]