Paieška
Reklama

Trinta moliūgų sriuba

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Sriubai:
  • Moliūgai , 700 gr.;
  • Vištienos sultinys , 2 l;
  • Imbieras, maltas , 0,5 a.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 0,3 a.š.;
  • Cinamonas , 2 žiups.;
  • Grietinėlė , 1,5 stikl.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Perpjaukite moliūgus pusiau ir išimkite sėklas. Sudėkite puseles nupjautomis pusėmis žemyn į kepimo skardą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių. Apverskite. Kepkite uždengtus 20-25 minutes arba kol moliūgai bus minkšti.
  2. Šaukštu iškabliuokite minkštimą iš moliūgų, žieveles išmeskite. Sudėkite moliūgų minkštimą į virtuvinio kombaino indą. Uždenkite ir smulkinkite iki vientisos masės, įpildami truputį vištienos sultinio, jei mišinys per tirštas.
  3. Supilkite moliūgų piurė ir likusį vištienos sultinį į didelį puodą. Sudėkite imbierą, druską, pipirus ir cinamoną. Užvirkite. Sumažinkite ugnį ir supilkite grietinėlę. Įkaitinkite, bet neužvirkite. Jei norite, papuoškite kiekvieną porciją grietine ir šviežiais čiobrelio lapeliais.
Receptą atsiuntė Jūratė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]