Paieška
Reklama

Trinta grybų sriubytė

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Sriubai:
  • Pievagrybiai , 600 gr.;
  • Sultinys , 500 ml;
  • Grietinėlė , 100 ml;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Petražolės , 1 pund.;
  • Miltai , 3 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną ir pievagrybius supjaustyti, patroškinti keptuvėje apie 10 min.
  2. Pakepinus supilti į sultinį ir užvirinti.
  3. Iš miltų ir 5 šaukštų vandens paruošti tyrę ir supilti į sultinį.
  4. Kelias minutes pavirti ir nuimti nuo ugnies.
  5. Sriubą sutrinti su blenderiu ar maišytuvu.
  6. Sriubą dar kartą dėti ant ugnies, pašildyti, bet neužvirinti. Supilti grietinėlę išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.
  7. Tiekti su žaliomis petražolėmis bei skrebučiu.
Receptą atsiuntė Ela
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]