Paieška
Reklama

Traškių grybukų užkandis

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Tešlai:
  • Miltai , 1 stikl.;
  • Alus , 1 stikl.;
  • Aliejus , 4 v.š.;
  • Petražolės , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Apvoliojimui:
  • Kietas sūris , 100 gr.;
Reikės:
  • Marinuoti grybai , 200 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Padarome tešlą iš miltų, alaus, aliejaus, druskos bei pasmulkintų petražolių.
  2. Tešloje mirkome grybus, tada apvoliojame sutarkuotame kietame sūryje ir kepame keptuvėje tol, kol gražiai iš visų pusių apskrus.
  3. Atšaldome ir tiekiame ant stalo. Skanaus!
Receptą atsiuntė Vaida
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]