Paieška
Reklama

Tortas su vaniliniu kremu ir ananasais

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Tortų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Įdarui:
  • Pienas , 0,3 l;
  • Vanilinis cukrus , 2 pak.;
  • Krakmolas , 20 gr.;
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Abrikosų marmaledas , 150 gr.;
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Miltai , 125 gr.;
Papuošimui:
  • Konservuoti ananasai , 850 ml;
  • Vyšnios , 8 vnt.;
  • Migdolai , 30 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasverti kiaušinius su lukštais ir tiek pat likusių tešlos komponentų. Išmin­kyti blizgią ir tamprią tešlą, padalinti į 2 dalis ir iškočioti 2 torto papločius (24 cm skersmens). Torto papločius perkelti į riebalais išteptas kepimo for­mas, išlyginti ir iškepti.
  2. Daugiau negu pusę pieno pakaitinti su vaniliniu cukrumi.
  3. Likusį pieną su­plakti su krakmolu, supilti į karštą pie­ną ir šiek tiek pavirinti.
  4. Paruoštą pu­dingą atvėsinti, retkarčiais pamaišyti. Į drungną pudingą sudėti sviesto gabaliukus.
  5. Ananaso griežinėlius ir vyšnias nuvar­vinti sietelyje.
  6. Apatinį torto paploti aptepti džemu, uždėti antrą paploti, apšlakstyti ananasų sunka ir aptepti paruoštu kremu. Tortą palikti šaltai.
  7. Torto viršų papuošti ananaso grieži­nėliais bei vyšniomis, o šonus - skal­dytais migdolais.
Receptą atsiuntė Snaigė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]