Paieška
Reklama

Tiršta pupelių ir pievagrybių sriuba

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Konservuotos pupelės , 1 skard.;
  • Pievagrybiai , 2 stikl.;
  • Krapai, smulkinti , 3 v.š.;
  • Juodieji pipirai ;
  • Druska ;
  • Aliejus , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirkite 0,5 litro vandens ir sudėkite konservuotas pupeles.
  2. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir sudėkite pjaustytus pievagrybius. Kepkite pora minučių.
  3. Grybus sudėkite į sriubą su pupelėmis, barstykite druskos, pipirų, sudėkite krapus ir virkite 5 minutes ant mažos ugnies.
  4. Leiskite sriubai truputį atvėsti ir elektriniu smulkintuvu sutrinkite sriubą.
Receptą atsiuntė Monika
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt