Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti (iki 0,5 cm). Iškočiotą lakštą įdėti į kepimo formą ar skardą ir patepti tešlą kiaušinio plakiniu (suplaktu su 1 valg. šaukštu vandens). Kepti iki 210 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Sūrio kremo gaminimas. Sutarkuoti kietą sūrį ir sumaišyti jį su tepamu sūriu ir grietine. Pagardinti druska ir pipirais.
Pistou padažo gaminimas. Sutarkuoti sūrį , česnako skilteles susmulkinti, nuo kotukų atskirti baziliko lapelius. Smulkintuvo pagalba sutrinti baziliko lapelius, česnaką, sūrį, riešutus ir aliejų. Trinti iki vienalytės masės ir pagardinti druska bei pipirais.
Pomidorus nuplauti ir gerai nusausinti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti pomidorus bei čiobrelio šakeles. Kepti vartant pomidorus mentele 2 minutes (reikia stengtis neperkepti, kad neskiltų pomidorų odelė). Pagal skonį berti druskos ir pipirų.
Iškeptą tešlos lakštą patepti sūrio kremu arba pistou padažu ir palikti 1- 2 cm kraštus neapteptus. Ant viršaus sudėti apkeptus pomidorus ir sieteliu
apibarstyti cukraus pudra. Kepti orkaitėje 5 minutes pasirinkus grilio rėžimo funkciją.
Tartą papuošti šviežių bazilikų lapeliais ir patiekti.