Paieška
Reklama

Svogūnų ir grietinėlės padažas

  • 4.7 5 3
3 įvertinimai | 1
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 7
Padažui:
  • Svogūnai , 2 galv.;
  • Alyvuogių aliejus , 3 v.š.;
  • Čiobreliai, džiovinti , 1 a.š.;
  • Balzaminis actas , 2 v.š.;
  • Sojų padažas , 2 v.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Grietinėlės sūris , 280 gr.;
  • Grietinėlė, 15 % riebumo , 4 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Česnakai , 3 skilt.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus ir česnakus sukapokite ir pakepinkite alyvuogių aliejuje 2-4 minutes, kad svogūnai gražiai pagelstų.
  2. Įmaišykite čiobrelius, balzaminį actą, sojų padažą, grietinėlę, grietinėlės sūrį, pipirus, druska.
  3. Pamaišant, kaitinti dar apie 5 minutes.
  4. Labai skanus padažas su skrudinta duona, bulvių traškučiais ar sūrio lazdelėmis. :)
Receptą atsiuntė Elvyra
Komentarai
Lukas (2011-10-13 10:19:13)
Galeciau ir pigiau ir skaniau
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]