Paieška
Reklama

Svogūnai tešloje

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Kvietiniai miltai , 3 v.š.;
  • Grietinė , 1 v.š.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Reikės:
  • Svogūnai , 1 galv.;
Kepimui:
  • Aliejus , 4 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome svogūną griežinėliais, apipilame verdančiu vandeniu, nuvarviname.
  2. Suplakame kiaušinį su grietine, pagardiname druska ir raudonaisiais pipirais, įdedame miltų. Viską gerai išplakame, masės tirštumas turi būti panašus į grietinės.
  3. Pavoliojame svogūnų griežinėlius tešloje ir dedame į įkaitintą su aliejumi keptuvę.
  4. Kepame, kol apskrus. Dedame ant servetėlės, kad ji sugertų riebalus.
Receptą atsiuntė Jonas
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]