Paieška
Reklama

Šviesi kvietinė duona

  • 4.5 5 2
4 įvertinimai | 0
Kategorijos: Naminė duona, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 1
Tešlai:
  • Pienas , 300 ml;
  • Miltai, kvietiniai , 500 gr.;
  • Mielės , 35 gr.;
  • Margarinas , 40 gr.;
  • Cukrus , 1 a.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Riebalai , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus sumaišyti su mielėmis, supilti šiltą pieną, suberti cukrų, druską, margariną ir viską sudėti į dubenėlį.
  2. Elektriniu maišikliu sukti apie 3-5 min., kol tešla pasidarys elastinga.
  3. Tešlą laikyti šiltoje vietoje, kad dvigubai padidėtų jos tūris.
  4. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros.
  5. Tešlą dar kartą išminkyti ir suformuoti kepalą.
  6. Jį dėti ant riebalais išteptos skardos ir iš anksto įkaitintoje orkaitėje kepti apie 40-50 min.
Receptą atsiuntė Birutė
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]