Paieška
Reklama

Suši su lašiša, agurku ir avokadu

  • 3.0 5 2
2 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Ryžių padažui:
  • Ryžių actas , 50 ml;
  • Druska , 1 v.š.;
  • Cukrus , 1 v.š.;
Suši ingredientai:
  • Lašišos filė , 120 gr.;
  • Ryžiai , 200 gr.;
  • Jūros dumblių lapai Nori , 2 vnt.;
  • Avokadai , 1 vnt.;
  • Agurkai , 1 vnt.;
Pamirkymui:
  • Marinuotas imbieras , 2 gab.;
  • Sojos padažas , 150 ml;
  • Vasabi , 1 v.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite juostelėmis agurką, avokadą ir lašišą.
  2. Išvirkite ryžius 300 ml vandenyje. Jiems užvirus, uždenkite puodą ir virkite 4-5 minutes.
  3. Išjunkite ugnį, nupilkite vandenį ir palikite 10 minučių. Užpilkite druskos, cukraus ir ryžių acto ištirpintu mišiniu (tirpinti kaitroje).
  4. Ryžiams atvėsus, gaminkite suši.
  5. Paimkite lapą jūros dumblių ir paklokite jį ant bambukinio kilimėlio. Nuplaukite rankas šaltu vandeniu ir vientisu sluoksniu išdėliokite virtus ryžius ant dumblių lapo, vis paspausdami, vieną kraštą dumblių palikite neuždengtą, kad jis galėtų apsupti ruloną ir sulipti.
  6. Lapo viduryje juostele sudėkite lašišą, agurką ir avokadą taip, kad susukus juostelės būtų suši viduryje, bet nedaug, kad liktų laisvo dumblių lapo susukus - suši bus tvirtesni.
  7. Bambukinio kilimėlio pagalba viską susukite į ruloną. Dalį dumblių lapo, kuris liko laisvas, patepkite vandeniu, kad ji priliptų.
  8. Aptepkite visą suši vandeniu ir supjaustykite jį į 8 dalis.
  9. Sušis valgykite pavilgius gabalėlį į sojos padažą ir vasabi.
Receptą atsiuntė Rugilė
Komentarai
As (2009-02-22 18:24:03)
Druskos kvailas kiekis. Matyt,ten arbatinis saukstelis turi but. Persudyta nerealiai.
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]