Paieška
Reklama

Sriuba su vištiena

  • 3.7 5 3
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Sriubai:
  • Vanduo , 1,5 l;
  • Grietinėlė , 200 gr.;
  • Batonas , 2 riek.;
  • Morkos , 3 vnt.;
  • Vištienos krūtinėlė , 1 vnt.;
  • Svogūnas , 0,5 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Karis , 1 žiups.;
  • Sviestas , 1 v.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę su kaulu ir verdame apie 20 min.
  2. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais pagal skonį.
  3. Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
  4. Skrebučiams batono riekes supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.
Receptą atsiuntė Vlada
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]