Paieška
Reklama

Šparagai itališkai

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Reikės:
  • Šparagai , 1,5 kg;
  • Druska , 1 v.š.;
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Cukrus , 0,5 a.š.;
  • Citrinos sultys , 1 a.š.;
  • Sūris Džiugas , 50 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Šparagus nuskusti mažu peiliuku (pradedant nuo galvutės), nupjauti sumedėjusius galus ir surišti į ryšelius.
  2. Šparagų lupenas ir sumedėjusius galus 10 minučių pavirti 1 l vandens, perdėti į drobulę, atvėsinti ir gerai nuspausti. Į nuovirą įberti druskos, cukraus, įdėti šaukštelį sviesto, supilti citrinos sultis ir virti šparagų ryšelius, kol suminkštės.
  3. Išvirusius šparagus nuvarvinti sietelyje ir sudėti į pusdubenį. Prieš patiekiant užpilti karštu ištirpintu sviestu ir apibarstyti sūriu.
Receptą atsiuntė Valda
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]