Paieška
Reklama

Šokoladinis pyragas su apelsinų salotomis

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 12
Pyragui:
  • Cukrus , 300 ml;
  • Santa Maria vanilinis cukrus , 2 a.š.;
  • Žemės riešutai , 100 ml;
  • Kvietiniai miltai , 150 ml;
  • Santa Maria cinamonas , 2 v.š.;
  • Šokoladas, juodasis , 100 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Kakava , 100 ml;
  • Lydytas sviestas , 100 gr.;
Salotoms:
  • Greipfrutų sultys , 200 ml;
  • Apelsinai , 6 vnt.;
  • Cukraus pudra , 50 ml;
  • Cinamono lazdelė , 2 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 160°C temperatūros. 24 cm skersmens kepimo indą padenkite kepimo popieriumi ir ištepkite sviestu.
  2. Sumaišykite visus sausuosius produktus (pyragui), sudėkite šokoladą ir smulkintus riešutus. Atskirai sumaišykite atvėsintą sviestą ir kiaušinius. Vėliau juos sumaišykite su sausų produktų mišiniu.
  3. Tešlą supilkite į paruoštą kepimo indą. Kepkite orkaitėje apie pusę valandos. Pyragas viduje turi išlikti lipnios konsistencijos.
  4. Tada nuluptus apelsinus supjaustykite gabaliukais. Į puodą supilkite greipfrutų sultis, cukraus pudrą, įdėkite cinamono lazdeles ir virkite. Virkite tol, kol masės kiekis sumažės iki 100 ml.
  5. Vėliau šiek tiek atvėsusią masę supilkite ant pjaustytų apelsinų gabaliukų.
  6. Patiekite karštąį pyragą su šiltomis apelsinų salotomis.
Receptą atsiuntė Santa Maria
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]