Paieška
Reklama

Šokoladinis pyragas

  • 4.4 5 7
7 įvertinimai | 1
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Tešlai:
  • Cukraus pudra , 200 gr.;
  • Sviestas , 200 gr.;
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
  • Miltai , 170 gr.;
  • Kakava , 30 gr.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
  • Pienas , 2 v.š.;
Kremui:
  • Grietinėlė , 200 ml;
  • Sviestas , 50 gr.;
  • Medus , 3 v.š.;
  • Šokoladas, juodasis , 200 gr.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190° C.
  2. Dvi 20 cm skersmens kepimo formas išlokite pergamentiniu popieriumi ir ištepkite aliejumi ar sviestu.
  3. Dideliame dubenyje išplakite kambario temperatūros sviestą su cukraus pudra.
  4. Įmuškite ir išplakite kiaušinius, pieną, miltus, kakavą ir kepimo miltelius.
  5. Tešlą sudėkite į dvi paruoštas kepimo formas. Viršų išlyginkite ir kepkite 20 minučių.
  6. Biskvitus palikite atvėsti.
  7. Grietinėlę supilkite į puodelį ir kai pradės virti suberkite šokoladą, sviestą, medų. Virkite apie 5 min. Gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisa masė.
  8. Biskvitą aptepkite kremu ir uždėję antrąjį biskvitą taip pat ištepkite viršų kremu. Apibarstykite šokolado drožlėmis.
  9. Skanaus!
Receptą atsiuntė Simona
Komentarai
Skanute (2012-02-06 15:19:53)
Labai skanus! Tik man sokoladas kazkodel gavosi siektiek per skystas, bet vistiek labai skanu buvo!! Mama dabar praso kepti dar ir dar :)))
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]